Khamis, 24 April 2014 23:00:16

BERITA

Menteri KWPKB Adakan Lawatan Kerja Dan Rasmi Kempen Keep Smiling 2012

Tarikh : 14 Mei 2012

 
   

Bagi menghargai jasa dan pengorbanan yang telah diberikan oleh pegawai dan anggota penguatkuasa DBKL yang terlibat dalam membantu pihak polis mengawal keselamatan dan lalulintas di Dataran Merdeka semasa Perhimpunan Bersih 3.0 baru-baru ini, Yang Berhormat Dato’ Raja Nong Chik Dato’ Raja Zainal Abidin, Menteri Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar telah mengadakan lawatan kerja ke Jabatan Penguatkuasaan DBKL, 14 Mei 2012 (Isnin).

  

Dalam majlis yang sama, Yang Berhormat Dato’ Raja Nong Chik melancarkan Kempen Keep Smiling 2012 peringkat DBKL khusus untuk anggota penguatkuasa DBKL dengan disaksikan oleh Yang Berbahagia Datuk Hj. Salleh Yusop, Ketua Pengarah DBKL serta Timbalan-timbalan Ketua Pengarah DBKL, Yang Berbahagia Datuk Hj. Amin Nordin Abd. Aziz dan Datuk Normah Malik.

Bersempena dengan itu, dua orang anggota penguatkuasa iaitu Encik Kamarul Sheddek Musa dan encik Mohamad Khiri Ariffin Awalludin menerima sijil penghargaan sebagai tanda menghargai jasa mereka yang telah menyelamat mangsa banjir dari lemas semasa kejadian banjir, 7 Mac 2012 lalu di Kampung Periuk, Kampung Baru.